Nelson Interieurbouw: een bekend bedrijf voor prachtig interieur design en op maat gemaakte meubels.

From: Nelson Interieurbouw
Published: Thu Dec 14 2017


Nelson Interieurbouw is een betrouwbaar bedrijf dat unieke interieurs ontwerpt en op maat gemaakt meubilair voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Dankzij een uniek design is ieder product het geld waard!

Flevoland, Nederland , november 2017 Nelson Interieurbouw werkt met professionals en vakmanschap aan unieke interieurs en kasten op maat. De meubels van Nelson zorgen voor een prettige woon- en werksfeer. Nelson geeft interieur meerwaarde door perfectie tot in detail in de afwerking van de meubels. Met modern apparatuur, de nieuwste tekenprogrammaís en een effectief machinepark vervaardigt Nelson alles in eigen fabriek. Uw bedrijf wordt met meubels van Nelson een briljant visitekaartje!

Het bedrijf, gelegen in Urk in Flevoland, is gespecialiseerd in het vervaardigen van het beste meubilair op maat. Wilt u meer informatie over Nelson Interieurbouw neemt u dan contact met ons op. We sturen u graag een offerte. Of kijk op www.nelsoninterieurbouw.nl

Diensten die wij leveren zijn onder andere:

-Kwaliteitsmeubelen op maat

-Interieurdesign

-Zakelijk kantoorinrichting

-Interieur met karakter voor uw woning

Zoekt u een geheel origineel interieur? Wilt u een meubel op maat maken en zit u boordevol ideeŽn? Samen met ons professionele team en architecten bekijken wij uw wensen en maken een product naar uw budget. Wij bieden u graag de ideale oplossing voor uw interieur.

Nelson directeur: ,,Nelson Interieurbouw doet een stap vooruit door met een creatieve visie een nieuwe en verrijkende sfeer aan uw interieur te geven. Wij zijn een team van professionals, ontwerpers en architecten dat op ieder punt met u meedenkt. Op basis hiervan leveren we haalbare resultaten in interieur op maat. We respecteren de persoonlijke keuzes van de klant en proberen aan de verwachtingen en het budget van de klant te voldoen. Na uw akkoord gaan we aan de slag met uw interieur of zakelijke inrichting. Daarnaast beschikken we over de kennis en kunde volgens de laatste ontwikkelingen, zodat we u altijd interessante alternatieven kunnen bieden. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar, neem gerust contact met ons op."Over Nelson Interieurbouw

Nelson Interieurbouw is een gerenommeerd bedrijf en gespecialiseerd in meubels, kasten en interieur op maat. Elke meubelstuk en elk interieur is uniek in zijn soort en wordt volledig in eigen fabriek en met vakmanschap en passie vervaardigd. Wij staan voor wat we zeggen en doen wat we beloven. Iedere klant krijgt passende aandacht en een meubel of interieur dat tot in detail is afgewerkt. Het resultaat is uniek maatwerk dat de verwachtingen overtreft. Verrassend en tegen een eerlijke prijs. Betaalbaar maatwerk bestaat!
Company: Nelson Interieurbouw
Contact Name: nelsoninterieurbouw
Contact Email: nelsoninterieurbouw@yahoo.com

Visit website »